Fastighetsjobb

Fastighetsjobb

Under 2015 publicerades över 1100 platsannonser på Fastighetsjobb. Din platsannons når ut till över 31 000 besökare varje månad ( 12 000 unika besökare ) som letar jobb i just vår bransch.

Sedan 2005 erbjuder Fastighetsjobb en plattform på nätet för lediga jobb och tjänster inom fastighets- och samhällbyggnadssektorn.

Exempel på lediga tjänster som du kan hitta på Fastighetsjobb är fastighetsförvaltare, fastighetsvärderare, fastighetsutvecklare, uthyrare, analytiker, drifttekniker, asset manager, affärsutvecklare, byggprojektledare, fastighetsekonom m.fl.

VAD SOM INGÅR

  • Publiceras tjänsterna upp till 45 dagar om inget annat är överenskommet.
  • Tjänsten publiceras även på Fastighetsjobbs Twitter och Linkedin.
  • Ett meddelande om er lediga tjänst skickas till kandidater i vårt nätverk som har valt att prenumerera på lediga jobb
  • Tjänst och logga syns på Fastighetsnytts hemsida i en rullbanner som länkar till fastighetsjobb.se
  • Tjänst och logga syns med i Fastighetsnytts nyhetsbrev vid ett tillfälle i bannern senaste jobben. Denna länkar även till fastighetsjobb.se
  • Synlighet med företagslogo ingår som länkar till företagets aktuella annons/annonser, samt möjlighet till bild i platsannonsen

Upp till 45 dagar är annonseringstiden för fastighetsjobb.se.

Antal unika besökare varje månad.

EXEMPEL

Det här är startsidan på fastighetsjobb.se. Det finns många alternativ för att välja typ av yrke och en geografisk urvalsfunktion.

mockup_fastighetsjobb_v1

EXEMPEL

Så här ser själva platsannonssidan ut. Text delen ligger i mitten och företagsinformation samt ansökningsknapp i högerspalten.

mockup_fastighetsjobb_v2