Experis annonserings-filosofi

marknadsföring anpassad efter ditt behov


Att trenden går mot att vi mer och mer använder oss utav digital marknadsföring, kommer nog inte som en överraskning för någon. Den tryckta median känns kanske gammal och det är istället på nätet vi kan styra vem eller vilka vi riktar oss till i större utsträckning än tidigare. Visst vore det bra om du kunde bygga marknadsföring där du själva kan välja vem som ser din lediga tjänst och på så vis bara betala för det ni tycker är relevant och därmed minimera kostnader som läggs på något som i slutändan inte ger er avkastning? Det tyckte vi med och därför skapade vi Experis Annonsportal och ett antal skräddarsydda målgruppspaket.


Vi skapade vad vi kallar för Målgruppspaket, ett målgruppspaket för varje kompetenskategori


Annonsportalen ska hjälpa dig att på ett enkelt sätt välja den marknadsföring som är anpassad efter ditt behov. Vi skapade vad vi kallar för Målgruppspaket, ett målgruppspaket för varje kompetenskategori, ex Målgruppspaket Engineering för kompetenser inom ingenjörsområdet, Målgruppspaket Finance för kompetenser inom Finance-området osv. Inom varje målgrupp har vi valt ut medier som vi rekommenderar för att öka era chanser att attrahera framtida specialistkompetens till ert företag. Med fokus på en kombination av bannerannonsering, annonsering i social media och övrig målgruppsstyrd annonsering ger vi dig ett kostnadseffektivt sätt att nå rätt målgrupp och möjliggör att du spenderar din marknadsföringsbudget på rätt ställe.


Din rekryteringskonsult på Experis hjälper dig vidare med beställningen


Din rekryteringskonsult på Experis hjälper dig vidare med beställningen utefter dina önskemål. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om de digitala paketen och hur de är anpassade efter ditt behov.

Lycka till med din annonsering och vi hoppas du lyckas hitta din efterfrågade kompetens med hjälp av Annonsportalens möjligheter.

Med vänlig hälsning,

Experis Rekrytering